30 Mars 2009

Idag var jag åter på besök hos gyn. Först blev det blodprov på MSE kl. 7,30 imorse. Sen hem med en fruktansvärd huvudvärk. = direkt i säng när vi kom innanför dörren.

Bad R väcka mig vid 11-tiden igen. Steg upp när han kom in och väckte mig. Sen blev det lite bloggande och kollade runt lite på datorn.

Hade tid hos gyn 14,40 idag. Åkte hemifrån vid halv 2-tiden, lämnade tillbaka dongel till 3 då jag inte ens prövat den under prövotiden jag fick på 2 veckor.

På kvinnohälsan skulle vi åter igen se hur mycket ägg jag hade och om allt så bra ut. Som jag uppfattade det hela så såg det bra ut.
Blev "bokade" till Uppsala på fredag (3april) klockan 8,30 ska vi vara där.

Kommer fortsätta ta perguonen idag och imorgon på 87,5IE, sen på onsdag ska jag ta en annan spruta som heter Ovitrelle vid 20,30-tiden. Den dagen ska jag inte ta några sprayningar heller.

På torsdag ska jag inte ta någonting och på fredag som sagt så blir det utplock.

De ringde från Uppsala för att bekräfta tiden och för att berätta lite mer ingånde vad jag ska förvänta mig av vistelsen hos dem på fredag.

  • Jag får bara äta något flytande tll frukost.
  • Bara dricka klara dryckr. (alltså enbart vatten)
  • Kommer få en massa mediciner där. Så jag får inte köra bil den dagen efter det.
  • Kommer bli bjuden på frukost efter allt är över.

27 Mars 2009

Lite uppdatering gällande provrörsbefruktningen.

Hade gyn.tid igår igen. Först blodprov 7,45 på MSE, sen besök på kvinnohälsan kl. 14,20. Det såg bra ut, hade lite höga östrogenvärden för att vara så tidigt i behandligen så hon sänkte dosen på perguonen (sprutan) Hade 125IE och ska nu ta 87,5IE. Ska fortfarande ta nässprayen 2ggr per dag.

Idag ringde de från Uppsala och frågade lite om vad jag fått för information för den kommande veckan.

På måndag ska jag till kvinnohälsan igen förhoppningsvis sista gången inna utplocket. Ska på nytt blodprov kl. 7,30 på MSE och sen gyn-tid kl. 14,40. Då kommer datumet sättas för utplock i Uppsala.

Går allt som de ska så blir det utplock kommande torsdag alt. fredag och sedan insättning igen veckan efter. Alltså påskveckan.

Hoppas på att få göra grav.test runt min födelsedag (den 23/4) men vi får väl se hur de blir. 2-3 veckor efter insättning stog det att man skulle göra grav.testet.

Tror jag börjar känna av hormonerna nu (hoppas iaf att de är p.g.a dem). Har känt mig depremerad till och från under dagen. Hoppas att de bara är en engångs företeelse.
Återstår att se.

Jaja. Ska gå och kolla på andra dumburken nu.
Ha de gött i vinterlandskapet. (de skulle ju blir vår nu ju för fan... BITTER)

21 Mars 2009

Har inte uppdaterat någonting här så tänkte att jag skulle göra det nu.

Var hos gyn i tisdags igen. Nässprayen har funkat bra. Inga äggblåsor kvar så nu ska jag börja med hormonsprutorna plus att ta nässprayen.
Hade dock en massa blåsor på äggstockarna. Så får väl se hur det blir med hormonerna.

Känns lite läskigt att sticka nålar i sig själv men va fan.. Måste ju tänka på vad som förhoppningsvis komma skall p.g.a det så..

Har nyss ätit pannkaka med sylt och glass. Det var mums.

Igår kväll var vi och bowlade med P och F. Väldigt roligt med stryk fick vi.





RSS 2.0