Riadh Palms


22 Maj 2009

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här.

Och nu är det så här att efter 3 ägglossningstest ( á 7dygns prover)  Så blir det nu SEMESTER. Inte för att vi vill ta semester ifrån detta utan för att jag inte fått någon ägglossning vilket tydligen är vanligt efter att man gått igenom behandligen vi gjort (och detta berättade dem inte fören jag köpt TRE ägglossningstest. ) Hmm hade kanske kunnat spara ca 500:- på detta. Men iaf, jag kommer antagligen behöva hjälp att få igång min ägglossning och det skulle innebära att jag troligen skulle få min ägglossning under Linnéklinikens semesterperiod. Vilket inte resulterar i nåt.

Så därför har vi här hemma beslutat oss för att ta semester vi med och rå om oss själva så länge vi är själv, för förhoppningsvis kanske vi blir föräldrar nästa år.

Och för att riktigt slå på stort så har vi nu tagit ett beslut att unna oss en resa. Vi ska resa utomlands. Vi kommer åka till TUNISIEN i en vecka. Vi tog ett paket med all inclusive så det kommer att bli mycket solande, badande, äta gott och dricka gott i 7 hela dagar.

Kommer bli otroligt skönt och avkopplande, vilket behövs. Varken jag eller sambon har haft riktig semster (då utan att resa utomlands) på 3 år. Mycket har hänt under dessa år också. Så nu ska vi ta en vecka för bara oss. Och dessutom firar vi ju 5år i år.

Kommer bli toppen. Hotellet vi ska bo på ligger precis vid stranden och så är det bara 300m för shopping.

När vi kommer tillbaka hem igen är vi redo på nytt och då ska det banne mig bli barn gjorda (om det inte redan skett under semester ;-P )

Här kommer två bilder på hotellet och platsen vi kommer bo på:





Tillsvidare. Ha det super. Det ska vi ha.

RSS 2.0