Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ändå bra.

Allt kändes väldigt meningslöst och tröttsamt under nästan hela förra veckan och jag tänkte nästan krypa ner under täcket för att inte komma upp förens allt var uppklarat, men som alla vet så löser ju inte problemen sig själv..

Men vilket fall som helst så kände mig verkligen ur form rent mentalt och tänkte nästan ge upp försöken till att få det bättre. Och när jag nästan var framme till sista punkten innan jag gav upp helt så vände det tvärt om och sen bara trillade lösningarna in för de problem jag haft..

Så nu blickar jag framåt och längtar verkligen till den stundande veckan. För här ska arbetas, byggas badrum och pissa på stickor.
Förhoppningsvis kommer ett utslag ske inom de närmasta två veckorna och sedan blir det en tripp till Uppsala. Antingen med gubben eller med svärmor. Beroende på om det blir till helgen eller veckan som kommer.

Vi skulle åkt och köpt träningskort på nautilus, gubben och jag men blev inte riktigt som vi tänkt oss. Med den stundande badrumsrenovering så kommer träningen få ligga på hyllan i ca. 2veckor framöver och då kände vi att det var nästan lite meningslöst att åka och köpa det i dag för att sedan inte kunna förbruka det fören efter 2 veckor. 

Jag tänkte därför försöka mig på att dra ner alt. sluta helt med giftpinnarna tills dess att det är dax för att börja träna eller tills dess de framtida "insättningen" skall ske. Så alla ni där ute. Håll tummarna för mig.


Skepp o. Hoj

Jag funderar starkt på att lägga in en intresseanmälan på Vikingline. Dock tvekar jag, är jag mogen för att göra något sådant. Eller mogen och mogen.. det är jag väll, men jag är ju mitt uppe i att bli gravid..

Kan jag arbeta på ett fartyg, där man är borta 10dagar och hemma 10dagar. Är jag ens attraktiv på arbetsmarknaden, när det kan innebära att närsomhelst har jag ca. 9månader innan jag blir långledig?!

Norge är även ett ställe jag funderat på att söka jobb på. Men det är ju samma sak där. Skulle vara så roligt att få iaf en chans att arbeta med något jag aldrig gjort förut och troligen aldrig kommer kunna göra sen när vi väl fått barn. Eller ja kan, kan man väl. Men de blir ju inte direkt lätt med pendling till och från Norge, eller vara borta från barnet 10 dagar i streck.

Sjuttsingen alltså vad svårt det ska vara.

Jag har dock två yrken jag väldigt gärna skulle vilja arbeta med, men hittar inga sådana i närheten. Och det är antingen Receptionist eller Kontorist.

Jaja, vi får väl se vad framtiden har att bjuda på...

Beslutsångest...

Nu har jag många alternativ till träning..
Vet bara inte vad jag ska välja.

1. Idrottsgården
Styrketräning. Maskinträning.
Kostnad: 200:-/mån 700:-/halvår 1200:-/år
2. Friskis&Svettis
Gympapass.
Kostnad: 550:-/termin
3. Hammarvallen Badhus
Simning
Kostnad: 350:-/10ggr 560:-/termin 900:-/år
4. Hammarvallen Nautilus
Styrketräning. Maskinträning. Tillgång till simning ingår.
Kostnad: 1800:-/halvår 2400:-/år (199:-/månad i 12månader)


Lutar mot att det blir Idrottsgården (prova-på) i en månad och klippkort på hammarvallen för simning. Minst låst på de viset. Alltså om saker skulle förändras och styrketräning bör strykas från listan.

Dock väldigt, väldigt sugen på att börja på gym. Och ta en massa kvällspromenader. Synd bara att man inte har tid, annars skulle jag fan övertala Richard att skaffa en hund. Men som sagt, finns ingen tid.

Bra, men kort

Lyckan var kort men intensiv. Nu får man blicka framåt...

RSS 2.0