2009.10.26

I helgen har min blivande man tapetserat om hallen, medans jag underhållit honom med min närvaro och kaffeservering.
Blev asbra. På torsdag ska vi åka och köpa listerna och eventuellt även valvet in till vardagsrummet. Och någong gång i helgen kommer vi även åka till Ikea och inhandla diverse hallmöbler.
När allt är klart i hallen så kommer det se assnyggt ut.

I övrigt sitter jag just nu ensam i villan hemma på min gata i byn. Sambon har lämnat mig för en veckas arbete i sthlm. Själv blir jag hämtad av mammsen för att sova hos henne inatt.
Min bil är på verkstan för generatorbyte. Klart det ska bli fel på bilen, har ju besiktning snart. TYPISKT!

Nervös är jag också. På tisdag faller domen för Uppsalatripp eller inte. Oh, jag kommer gå under om det blir något tjafs med detta IGEN.
Har 4 ägg i en frys i Uppsala, men då jag inte får någon ägglossning så kommer vi aldrig dit för ett införande av ägg.
Men håller tummarna stenhårt på att det inte ska bli tjafs och för att jag ska kunna gå hela vägen denna gång. Inte bara något fjut som man inte ens märker av eller rättare sagt tror på innan de är för sent.

Skulle det funka blir vi 2 helt plötsligt 4 runt 20 Juli 2010.

I övrigt står bröllopsplanerna still just nu. Letar lokal. Blommorna är preliminärbokade hos den bästa blombutiken som finns. Astrevlig personal som verkligen vet vad de pratar om.
Har hittat klänningen, ska bara höra om de kan ändra färg på brodyren. Dock är det ingen mening med att prova in den än på ett tag då vi inte vet om vi kommer bli föräldrar i sommar eller inte.

Blev lite uppdatering nu iaf. Ska fortsätta fixa här hemma innan morsan ringer och vill hämta mig. Tror dock inte att det kommer bli fören i eftermiddag. Men har endel att stå i innan dess. En hel tvättkorg som bör tvättas och disk som ska in i maskinen osv. osv.

Men tills vi hörs igen så ha en underbar höst.

10.10.10


Utökning

Förhoppningsvis inom ett år kommer Thelin släktet utökas med en vuxen och en minderåring.

Om våra planer fortskrider som vi planerat blir Thelinsläkten med en Vuxen till hösten 2010.

Hjärtat du är mitt allt.



Bröllop vankas.

RSS 2.0