Och slut resultatet blev..

Negativt.

Dock ger vi inte upp än.

Ringde upp till Linné kliniken och berättade resultatet och frågade lite om hur vi skulle gå tillväga nu och eftersom att jag har 4st ägg i frysen så ska jag börja ta ägglossningsstickor snart.

Lingonveckan kom i lördagskväll, alltså 3 dagar innan vi skulle testa. Vilket nerslag det blev. Denna gång bjöd även mina äggstockar och livmoder på en otrolig smärta. Har haft menssmärtor förut, men detta tog fan priset.

Jaja, iaf så kommer vi troligen sätta in ett nytt ägg i början av Maj om allt går som det ska.

Nu ska vi åka och göra Eskilstuna osäkert.

Biverkningar vs. Känningar

Ibland vet man inte om man ska tro på sina syntom eller bara inse att det är biverkningar från medicinen. Kanske blir det så att man längtar så mycket att man tillslut tror för mycket och blir grymt besviken över slutresultatet.

Visst hoppas man. Hoppas, håller tummarna, skojar och planerar. Tänk OM. Men ibland kommer oron, men tänk om INTE.

Så då till dessa biverkningar vs. känningar

  • Ömmande bröst (javisst, mest bröstvårtorna, men klämmer man så är jag även öm i hela brösten. Dock inte att förglömma så har detta varit sedan jag började med sprutorna och det står även att de är en biverkning.)
Så då till frågan biverkning eller syntom?
  • Trött/Orkeslös men egentligen sätter jag bara i gång så orkar jag ju. Visst ibland känns det som om jag skulle kunna stå och sova, men kan ju även bero på tristess. Så denna ränkar jag inte till syntom eller liknande.
  • Kissar ofta. Kan ju också bero på den mängd jag dricker. Får i mig rätt mycket kaffe och än så länge så springer jag inte upp på natten förutom igår natt.
  • Illamående. Jovisst, vissa mornar känns det mer än andra. Men detta har jag varit med om förr så även det räknas EJ.
Så om man nu kollar min lista över de mest kända syntomen så.. jag får nog återgå till att räkna dagar, hålla tummarna och hoppas.

Men egentligen, kan denna styrare över mänskligheten vara så grym, så han/hon skulle ge mig ett minus enbart 2 dagar innan min födelsedag.

En sak vet jag iaf och där är en biverkning jag helst skulle slippa och det är den ständiga huvudvärken. Jag hoppas så att den släpper, om inte annat så iaf om ca. 10 dagar. För då är medicineringen slut. Även den eviga väntan, längtan och oron tar slut då. Eller ja, beronde på resultatet så står oron fritt tills dess.


Räknar

Här hemma i villa Villekulla räknar vi dagar.

Vad har ni för er?

5 April 2009

Kanske skulle mig på lite uppdatering.

Veckans "att göra" (som redan varit)

Måndagen började med ett besök på MSE för blodprov, redan klockan 7.30 på morgonen. Hem med en riktigt spännings huvudvärk. Vila lite. På eftermiddagen åkte vi in till Eskilstuna för ett besök hos kvinnohälsan. (kl. 14.40)

Tisdagen åkte vi över till min Svägerska, med lilla A. Där tog vi en härlig promenad i solskenet. Nästan alla iaf, Biffen var lite motsträvig. Men även han började traska efter ett tag. Manpower ringde under tiden vi var där och sa att jag skulle få ersätta en som var sjuk på Ericsson ons-tors. Härligt att få börja arbeta igen.

Onsdagen var jag på Ericsson klockan 7.00. Träffade många gamla arbetskamrater. Senare på eftermiddagen fick jag reda på att kille som var sjuk blivit frisk. Och jag fick vara hemma igen. Jaja.

Torsdagen spenderades hemma på altan i vårsolen. underbart!!!

Fredagen
hade jag semster efter som vi skulle in till Uppsala och Carl Von Linné kliniken. Klockan 8.30 skulle vi vara där så fick åka hemifrån vid 6-tiden. Kom dit i tid. Fick komma in på ett rum rätt snabbt. Byta om till dagens mode. (haha) En rock och knästrumpor, kände mig så snygg. En sköterska berättade hur det skulle gå till o.s.v
Fick ta 2 alvedon och en lugnande tablett hon satte även in en kanyl i armen för att kunna föra in smärtstillande under ingreppet. Efter det slocknade jag. (haha trevligt sällskap till R) Sen kom läkaren in och pratade lite med oss också om ingreppet. Sen skedde själva ingreppet., hade lite svårt att hålla mig vaken. Fick lugnande i armen och även i slidan. De fick ut två ägg, sen pajade ultraljudsapparaten. Typiskt. Läkaren skulle gå iväg och låna en annan. Tog en långstund innan han var tillbaka igen. Kopplade in den nya apparaten och vad händer, den funkar inte heller.. Nehe, då fick jag välja mellan att ligga kvar där eller gå tillbaka till rummet, för det skulle ta ca en halv timme innan de fick nästa. Jag valde att gå tillbaka till rummet. Lite groggy i huvet vart jag inledd på rummet och slocknade igen efter en liten stund. Drygt en halvtimme senare kom de och hämtade oss igen. Dags för ett nytt försök, denna gång hade smärtstillande medicinen i slidan slutat verka. Men de stack hål på de äggblåsor som var kvar endå. Sköterskan pumpa i mig smärtstillande i armen, men de hjälpte inte mycket utan gjorde mig mest yr i bollen. Jaja, efter en otrolig smärta så fick vi iaf ut ytterligare sex stycken ägg. Så sammanlagt 8ägg. Efter detta blev det lite frukost och R fick gå iväg för sin grej. Under den tiden han jag slockna igen. Typiskt.
Resten utav dagen så hade jag en otrolig smärta i buken, kunde inte kissa förens på kvällen och nummer 2 kunde jag inte göra förens kvällen därpå.

Lördagen spenderade jag, älskling och svärmor på travbanan i Sundbyholm. Asroligt. V75 var där denna dag. Gick ganska bra för oss, inte på V75, men de satsningar vi gjorde brevid. Hade en jättetrevlig dag med strålande solsken. På kvällen var det födelsedagskalas för L. Då blev det en massa vårrullar vill jag säga. Det är ju så mumma med vårrullar.

Söndagen är/var dagen D för återförande. Klockan 10.30 var vi på kliniken igen. Åkte hemifrån vid 8-tiden, stannade till på statoil i Strängnäs för en frukost och åkte sedan vidare till Uppsala. Fick sitta i väntrummet ett tag innan vi fick komma in på rummet. Fick byta om till en morgonrock och de stiliga knästrumporna igen. Satt en stund inne på rummet innan läkaren kom och hämtade oss för att göra återförandet. Man hörde knappt vad han sa och inte rörde han på läpparna heller så man kunde försöka läsa på dem.. Men men, utav de 8ägg de fick ut så blev det hela 5st som ser jättebra ut. Vi se det ägget som numera ligger i min livmoder på en skärm. De är inte stora inte. Hehe..
Men 1 fick vi och 4 i frysen. Och vi fick mycket lovord där uppe, så nu håller vi tummarna här hemma.

Nu ska jag umgås med Älsklingen framför tv´n, men nu vet ni vad vi haft för oss denna vecka.
Kram så länge!

RSS 2.0